Вработување - Жинан Брзо CNC рутер копродукции, ООД

вработување

Нашата компанија го лоцира во областа на развојот на Licheng округ, Жинан, Кина со површина од 15.000 квадратни метри. Ние произведуваме и продаваме работни машини висок квалитет на дрво и го продаде на двете кинески и странски makerts. Поради потребите на развој, ние треба надворешна трговија трговци. домашната трговија трговци, инженери по-продажба, квалитет инспектори, сметководство на трошоците, CAD картографијата, електричари, сликари, кит работници, монтажници и така on.Welcome да ни се придружат, ние нудиме бесплатно сместување, превоз, плус осигурување, празници.


Notice
WhatsApp Online Chat !