Lowongan - Jinan cepet CNC Router Co., Ltd

Lowongan

Our company locates ing wilayah pangembangan District Licheng, Jinan, China karo area 15,000 kothak meter. We gawé lan ngedol kayu kualitas dhuwur mesin apa lan ngedol kanggo loro makerts Cina lan manca. Amarga saka kabutuhan pangembangan, kita kudu salesmen perdagangan manca. salesmen domestik perdagangan, engineers sawise-sale, inspektur kualitas, accounting biaya, CAD kartografi, electricians, tukang, buruh putty, ngrakit lan on.Welcome kanggo gabung kita, kita kurban akomodasi free, transportasi, plus insurance, preian.


Notice
WhatsApp Online Chat !