Beurat Kawajiban Otomatis Alat Robah UA-481

Beurat Kawajiban Otomatis Alat Robah UA-481

Pondok Description:

Working area 1220X2440X200mm, Rack and pinion transmission, Helical gear, German ball screw, Taiwan linear rail, Italy HSD 9Kw ATC spindle ES951 ISO30, Delta 11Kw frequency inverter, Syntec 20A PC based control system with hand held pendant, Artcam & Alphacam software, Yaskawa servo motor, X,Y axis reducers, Linear 8pcs Auto-Tool Changer ISO30, Pure plastic double layer vacuum table, Automatic tool compensation system, 3 pcs positioning pins, Automatic lubrication system.


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 200 susunan / per bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

jéntré produk

UA-481 nya tugas beurat jenis linier alat otomatis ngarobah puseur mesin jeung konfigurasi alus teuing. pikaboseneun 

 

sirah na otomatis loading & unloading patempatan téh pilihan. Ieu bisa dipaké dina dékorasi jati 

 

industri, pamrosésan produk kai, Industri instrumen musik, industri karya seni jeung industri éléktronik.

 
model
UA-481
aréa digawé xyz
1220x2440x200mm
gerakan XY
Rak jeung pinion, gear drive / Taiwan
gerakan Z
Bola screw drive / Jerman
Guide
Liniér ¢ 30 pasagi / Taiwan
Max. kagancangan
80m / mnt
Max. speed motong
30m / mnt
meja
méja vakum ganda lapisan
Spindle
9.6kw Italia HSD ISO30 ATC spindle, 24000rpm
Inverter
11kw Delta
alat changer
8pcs parabot, tipe linier
Motor jeung supir
850w Servo motor tur supir / Japan YASJAWA
sistim kontrol
Syntec 20A / Taiwan
pompa vakum
Becker 4kw / Jerman
Voltaseu
AC380V / 50-60Hz, 3-fase
alat kaasup

a). alat otomatis sensor b). 3pcs titik positioning 

c). otomatis lubrication alat d). software UcanCAM


  • WhatsApp Online Chat !