Rekrutmen - ijinan Gancang CNC router Co., Ltd

rekrutmen

parusahaan urang locates di aréa ngembangkeun District Licheng, ijinan, Cina jeung wewengkon 15.000 méter pasagi. Urang ngahasilkeun jeung ngajual kai kualitas luhur mesin digawé tur ngajual ka duanana makerts Cina jeung asing. Kusabab kabutuhan ngembangkeun, urang peryogi salesmen dagang asing. salesmen domestik dagang, insinyur sanggeus-diobral, inspectors kualitas, akuntansi biaya, CAD Biologi Kelautan sarta Akuatik, electricians, pelukis, pagawe putty, assemblers tur jadi on.Welcome mun gabung kami, kami nawiskeun akomodasi bébas, transportasi, tambah asuransi, libur.


Notice
WhatsApp Online Chat !