4 Axis KH4A Otomatis Alat Robah

4 Axis KH4A Otomatis Alat Robah

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 200 susunan / per bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

jéntré produk

Fitur of 4 Axis CNC router KH4A

 

1. tube Square lathe ranjang na gantry baja nyieun awak mesin leuwih stabil sarta loba kuat;

 

2. speed High HSD ATC cooling hawa spindle jeung drivers servo kinerja tinggi pastikeun digawekeun stably keur lila;

 

3. mesin jeung 0-180 ː spindle usaha Rotary bisa mantuan nepi ka rengse ngolah permukaan melengkung. Ieu mangrupa mesin alat changer otomatis kalawan 8pcs parabot linier;

 

4. Éta gampang pikeun neuleuman jeung beroperasi kalawan sistim kontrol keyboard misah jeung ngawasaan aplikasi dina waktu anu singget.

                                                     

parameter teknis

model
KH4A
aréa digawé xyz
1.300 x 2.500 x 400mm
gerakan XY
Rak jeung pinion, gear drive / Taiwan
gerakan Z
Bola screw drive / Jerman
Guide
Liniér ¢ 20 pasagi / Taiwan
Max. kagancangan
60,000mm / mnt
Max. speed motong
30,000mm / mnt
meja
méja vakum T-slot
Spindle
9.6kw HSD ATC cooling hawa spindle
speed Spindles
24,000rpm
Inverter
Delta
Motor jeung supir
Japan Yaskawa motor servo na supir
System kontrol
Syntec
tegangan gawe
AC380V / 50-60Hz, 3-fase
software
Artcam & Alphacam
Kode paréntah
kode G
Oli lubrication
padoman
alat sensor
otomatis

  • WhatsApp Online Chat !