K6 Otomatis beban & ngabongkar momotanana

K6 Otomatis beban & ngabongkar momotanana

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 200 susunan / per bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

jéntré produk

* K6 téh husus pikeun motong panel na pangeboran ngaganti méja tradisional ngageser ragaji jeung CNC motong ragaji. Ieu ngagabungkeun motong na pangeboran babarengan, produksi pinter calakan sapertos tiasa nyimpen tanaga gawé, bahan jeung waktu éféktif.

* Konfigurasi High: Taiwan rak huntu hélik sarta pituduh linier, Jerman screw bola, Italia spindles, Taiwan reducer, sistem Jepang Servo, jsb

* Design rasional: Ieu gampang ngagunakeun na maintian kalayan kotak kontrol misah.

* Sistim Otomatis lubrication manjangkeun kahirupan gawe mesin.

* Nyababkeun diwangun struktur mesin. Bahan anu stress lega sarta annealed pikeun deformasi bébas tetep mesin akurat jeung struktur stabilitas.

* Basa Mesin panggilingan na pangeboran dijieun ku mesin CNC nu bisa ngolah 5 sisi dina waktos anu sareng pikeun mastikeun kasabaran mesin awakna géométri anu baku.

* Advanced téhnologi bubuk palapis tetep warna mesin awakna langgeng sarta seger.

                                                   

parameter teknis

model
K6 otomatis loading na unloading
aréa digawé xyz
1.220 x 2.440 x 200mm
Loading & unloading
otomatis
gerakan XY
Rak jeung pinion, gear drive / Taiwan
gerakan Z
Bola screw drive / Jerman
Guide
Liniér ¢ 25 pasagi / Taiwan
Max. kagancangan
60,000mm / mnt
Max. speed motong
30,000mm / mnt
meja
méja vakum T-slot
Spindle 1 & 2
6,0 kw Italia HSD + 6,0 kw Cina HQD spindles cooling hawa
sirah boring
9V Italia HSD
speed Spindles
18,000rpm
Inverter
Fuling
Motor jeung supir
Yaskawa Servo motor tur supir
Reducer
Japan Shimpo
tegangan gawe
AC380V / 50-60Hz, 3-fase
software
Artcam & Alphacam
kadali
studio nc
Oli lubrication
otomatis
alat sensor
otomatis
WhatsApp Online Chat !