Taros Kami - ijinan Gancang CNC router Co., Ltd
Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: + 86-15628788693 Wilujeng sumping Ka Gancang Cnc

Taros Kami

Ijinan rusuh-FULLTEK CNC mesin CO., LTD.

alamat

No 3600, West Airport Jalan,

Kecamatan Gaoxin, ijinan, Cina.

Surélék

bella@quickcncrouter.com

      michael@quickcncrouter.com

cher@quickcncrouter.com

telepon

Tel: + 86-531-85719477

Cel: + 86-15628788693

 Fax: + 86-531-85709177

jam

Senén ~ Minggu: 9 am~6pm

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !