3 head wood cnc router

3 head wood cnc router

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 200 susunan / per bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

jéntré produk

Fitur di Multi Spindles CNC router

 

1. tube Square lathe ranjang na gantry baja nyieun awak mesin leuwih stabil sarta loba kuat;

 

2. speed High spindles cooling hawa jeung drivers kinerja tinggi subdivision pastikeun digawekeun stably keur lila;

 

3. mesin jeung tilu spindles bisa mantuan nepi ka rengse prosés béda. Ieu mangrupakeun otomatis mesin alat changer basajan kalawan spindle nu gawe hiji-hiji;

 

4. Éta gampang pikeun neuleuman jeung beroperasi kalawan sistim kontrol keyboard misah jeung ngawasaan aplikasi dina waktu anu singget.

                                                   

                                                                 parameter teknis

model
K45MT-DY
aréa digawé xyz
1.300 x 2.500 x 200mm
gerakan XY
Rak jeung pinion, gear drive / Taiwan
gerakan Z
Bola screw drive / Jerman
Guide
Liniér ¢ 20 pasagi / Taiwan
Max. kagancangan
35,000mm / mnt
Max. speed motong
25,000mm / mnt
meja
méja vakum T-slot
Spindle 1 & 2 & 3
4.5kw brand Cina spindles cooling hawa
speed Spindles
18,000rpm
Inverter
Fuling
Motor jeung supir
motor Stepper tur supir Yako
System kontrol
DSPA15
tegangan gawe
AC380V / 50-60Hz, 3-fase
software
Artcam & Alphacam
Kode paréntah
kode G
Oli lubrication
padoman
alat sensor
otomatis
Notice
WhatsApp Online Chat !