Nepangkeun - ijinan Gancang CNC router Co., Ltd
Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: + 86-15628788693 Wilujeng sumping Ka Gancang Cnc

Tentang Kami

Ijinan Gancang CNC router Co., Ltd. diadegkeun dina 2006, "Gancang-Fulltek" nyaeta brand cabangna urang nu diwangun dina 2012. Simkuring geus ngahasilkeun jeung exporting mesin CNC saprak 2006.

parusahaan kami locates di zone develepment ékonomi Lingang di Gaoxin kabupaten di ijinan, spasi lanté pabrik téh leuwih ti 15.000 méter pasagi. Urang kudu leuwih ti 300 pagawé kaasup 25 désainer profésional, 35 ngalaman sanggeus insinyur jasa diobral jeung 20 jalma jualan. Kami salah sahiji pangalusna suppliers CNC router di Cina. Produk urang nu jualan ogé lega sakuliah dunya sarta mibanda reputations alus. 'Gancang CNC' geus jadi brand ngarah di ieu Filed. Parusahaan urang geus disatujuan ku ISO 9001: 2000 sistem kadali kualitas sarta ngagaduhan sertipikat CE. 

Produk urang bisa minuhan sarat béda ti nasabah béda. Jeung téhnologi canggih, insinyur urang ngalaman ogé bisa ngaropea nurutkeun pangabutuh lengkep. 

Mangga ulah ragu ngahubungan abdi, wilujeng sumping pikeun didatangan kami iraha wae!

pic11111 (1)
pic11111 (3)
pic11111 (2)

WhatsApp Online Chat !