5 Axis beurat Kawajiban K1313-5D

5 Axis beurat Kawajiban K1313-5D

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 200 susunan / per bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

jéntré produk

1. kaku struktur mesin diwangun. Bahan anu stress lega sarta annealed pikeun deformasi bébas tetep mesin akurat jeung struktur stabilitas.

 

 2. Mesin base panggilingan na pangeboran dijieun ku mesin CNC nu bisa ngolah 5 sisi dina waktos anu sareng pikeun mastikeun kasabaran mesin awakna géométri anu baku.

 

3. Advanced téhnologi bubuk palapis tetep warna mesin awakna langgeng sarta seger.

model
K1313-5D
aréa digawé xyz
(1300mm * 1300mm) + (1300mm * 1300mm)
gerakan XY
Rak jeung pinion, gear drive / Taiwan
gerakan Z
Bola screw drive / Jerman
Guide
Liniér ¢ 25 pasagi / Taiwan
Max. kagancangan
60,000mm / mnt
Max. speed motong
40,000mm / mnt
meja
tabél digawé ganda, aranjeunna mindahkeun bebas atawa babarengan
sirah 5 sumbu
12 kw Italia HSD HS655 ES779
speed Spindle
24,000rpm
Inverter
Delta
alat changer
servo alat changer, 10pcs parabot tipe sirkular
Motor jeung supir
1.8kw xyz sumbu / Japan Yaskawa Servo
tegangan gawe
AC380V / 50-60Hz, 3-fase
software
Powermill
kadali
Taiwan Syntec kalayan fungsi RCTP
Oli lubrication
otomatis
alat sensor
otomatis
pompa vakum
4kw Jerman Becker
katalitian
0.01mm

WhatsApp Online Chat !