What Type Of CNC Router Are You Looking For?

QUICK CNC is one of the best CNC router suppliers in China. Our products are selling well widely all over the world and have good reputations. We have small cnc router like 6090 and larger size of auto tool changers router with boring head or c axis . Thanks for your visiting.

Product Center

3 axis ATC automatic CNC router

Mini Desktop CNC K6090T

1325 cnc machine

Beurat Kawajiban Otomatis Alat Robah UA-481

Otomatis beban & ngabongkar momotanana ATC UC-481

Tentang Kami

WOODWORKING mesin & alat

Ijinan Gancang CNC router Co., Ltd. diadegkeun dina 2006, "Gancang-Fulltek" nyaeta brand cabangna urang nu diwangun dina 2012. Simkuring geus ngahasilkeun jeung exporting mesin CNC saprak 2006. parusahaan kami locates di zone develepment ékonomi Lingang di Gaoxin kabupaten di ijinan, spasi lanté pabrik téh leuwih ti 15.000 méter pasagi. Urang kudu leuwih ti 280 pagawé kaasup 25 désainer profésional, 35 ngalaman sanggeus insinyur jasa diobral jeung 20 jalma jualan.

Tambih deui

    WHY CHOOSE QUICK CNC

  • supplierssuppliers

    Ijinan Gancang-Fulltek CNC mesin Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna suppliers CNC router di Cina.
  • kualitaskualitas

    Alus téhnik foundry, kinerja produk kualitas luhur, sistem kontrol calakan, inovasi kontinyu, tanaga-hemat.
  • palayananpalayanan

    Tim jasa saatos-jualan mumpuni sarta ngalaman kami geus ngadeg ku, siap ngaladénan anjeun dina 24 jam mun anjeun sapatemon.
  • SertipikatSertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu.
  • Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu.