Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: + 86-15628788693 Wilujeng sumping Ka Gancang Cnc

Tentang Kami

WOODWORKING mesin & alat

Ijinan Gancang CNC router Co., Ltd. diadegkeun dina 2006, "Gancang-Fulltek" nyaeta brand cabangna urang nu diwangun dina 2012. Simkuring geus ngahasilkeun jeung exporting mesin CNC saprak 2006. parusahaan kami locates di zone develepment ékonomi Lingang di Gaoxin kabupaten di ijinan, spasi lanté pabrik téh leuwih ti 15.000 méter pasagi. Urang kudu leuwih ti 280 pagawé kaasup 25 désainer profésional, 35 ngalaman sanggeus insinyur jasa diobral jeung 20 jalma jualan.

Tambih deui

Mesin Artikel

Panel motong & pangeboran K4

  • Panel motong & pangeboran K4
  • Pangeboran K3 horizontal

  • Pangeboran K3 horizontal
  • K6 Otomatis beban & ngabongkar momotanana

  • K6 Otomatis beban & ngabongkar momotanana
  • Otomatis beban & ngabongkar momotanana ATC UC-481

  • Otomatis beban & ngabongkar momotanana ATC UC-481
  • 5 Axis beurat Kawajiban K1313-5D

  • 5 Axis beurat Kawajiban K1313-5D
  • Beurat Kawajiban Otomatis Alat Robah UA-481

  • Beurat Kawajiban Otomatis Alat Robah UA-481
  • 4 Axis KH4A Otomatis Alat Robah

  • 4 Axis KH4A Otomatis Alat Robah
  • UC-481 Otomatis Alat Robah

  • UC-481 Otomatis Alat Robah
  • Mini Otomatis Alat Robah K6090T

  • Mini Otomatis Alat Robah K6090T
  • -->
    • supplierssuppliers

      Ijinan Gancang-Fulltek CNC mesin Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna suppliers CNC router di Cina.
    • kualitaskualitas

      Alus téhnik foundry, kinerja produk kualitas luhur, sistem kontrol calakan, inovasi kontinyu, tanaga-hemat.
    • palayananpalayanan

      Tim jasa saatos-jualan mumpuni sarta ngalaman kami geus ngadeg ku, siap ngaladénan anjeun dina 24 jam mun anjeun sapatemon.
    • SertipikatSertipikat

      Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu.
    WhatsApp Online Chat !