K6 Auto Load & mbongkar

K6 Auto Load & mbongkar

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 200 set / saben sasi
  • Port: Qingdao, Shanghai, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

Detail produk

* K6 punika specialized kanggo nglereni panel lan ngebur ngganti Tabel tradisional ngusapake saw lan CNC nglereni saw. Nggabungke nglereni lan ngebur bebarengan, produksi pinter cerdas bisa nyimpen pegawe, materi lan wektu èfèktif.

* Konfigurasi High: Taiwan rak waos helical lan guide linear, Jerman meneng werni, Italia spindles, Taiwan Reducer, sistem Jepang Servo, etc.

* Desain Nyoto: Iku luwih gampang kanggo nggunakake lan maintian karo kothak kontrol kapisah.

* Sistem otomatis lubrication prolong urip saka mesin.

* Ruggedly dibangun struktur mesin. Material iki kaku ngeculke lan annealed kanggo ewah-ewahan bentuk free supaya mesin akurat lan struktur stabilitas.

* Basa Machine panggilingan lan ngebur sing digawe dening mesin CNC kang bisa proses 5-lorone ing wektu sing padha kanggo mesthekake toleransi mesin awak géomètri standar.

* Advanced teknologi wêdakakêna nutupi kanggo njaga werna mesin awak langgeng lan seger.

                                                   

paramèter Technical

model
K6 otomatis loading lan unloading
area apa XYZ
1.220 x 2.440 x 200mm
Loading & unloading
otomatis
gerakan XY
Rak lan pinion, pindah drive / Taiwan
gerakan Z
Ball meneng drive / Germany
guide
Linear ¢ 25 alun / Taiwan
Max. kacepetan
60,000mm / min
Max. kacepetan nglereni
30,000mm / min
Tabel
Tabel vakum T-slot
Kumparan 1 & 2
6.0 kw Italia HSD + 6.0 kw Chinese HQD spindles online cooling
sirah boring
9V Italia HSD
kacepetan Spindles
18,000rpm
inverter
Fuling
Motor lan driver
Yaskawa Servo motor lan driver
Reducer
Japan Shimpo
voltase Pakaryan
AC380V / 50-60Hz, 3-phase
Software
Artcam & Alphacam
Controls
studio Nc
Oli lubrication
otomatis
alat Sensor
otomatis
Notice
WhatsApp Online Chat !