Prakawis kita - Jinan cepet CNC Router Co., Ltd
Duwe pitakonan? Menehi kita telpon: + 86-15628788693 Sugeng cepet Cnc

Babagan awake dhewe

Jinan cepet CNC Router Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, "Cepet-Fulltek" punika account tambahan kita kang dibangun ing 2012. We wis prodhuksi lan ngekspor mesin CNC wiwit 2006.

Our company locates ing zona develepment ekonomi Lingang ing Gaoxin distrik ing Jinan, ruang lantai pabrik luwih saka 15,000 kothak meter. We kudu luwih saka 300 buruh kalebu 25 perancang profesional, 35 ngalami sawise engineers layanan sale lan 20 wong dodolan. We are salah siji sing paling supplier CNC dalan ing China. Kita produk sing sade uga digunakake kabeh ndonya lan duwe dalasan apik. 'Cepet CNC' wis dadi account anjog ing diajukake. Our company wis disetujoni dening ISO 9001: 2000 sistem kontrol kualitas lan tak certificate CE. 

Produk kita bisa ketemu syarat beda saka pelanggan beda. Kanthi teknologi majeng, engineers kita experienced uga bisa ngatur miturut kabutuhan rinci. 

Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kula, welcome kanggo ngunjungi kita ing sembarang wektu!

pic11111 (1)
pic11111 (3)
pic11111 (2)

WhatsApp Online Chat !