What Type Of CNC Router Are You Looking For?

QUICK CNC is one of the best CNC router suppliers in China. Our products are selling well widely all over the world and have good reputations. We have small cnc router like 6090 and larger size of auto tool changers router with boring head or c axis . Thanks for your visiting.

Product Center

3 axis ATC automatic CNC router

Mini Desktop CNC K6090T

1325 cnc machine

Heavy Duty Auto Tool Change UA-481

Auto Load & mbongkar ATC UC-481

Babagan awake dhewe

Used Mining Machinery & EQUIPMENT

Jinan cepet CNC Router Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, "Cepet-Fulltek" punika account tambahan kita kang dibangun ing 2012. Kita mproduksi lan ngekspor mesin CNC wiwit taun 2006. Our company locates ing zona develepment ekonomi Lingang ing Gaoxin distrik ing Jinan, ruang lantai pabrik luwih saka 15,000 kothak meter. We kudu luwih saka 280 buruh kalebu 25 perancang profesional, 35 ngalami sawise engineers layanan sale lan 20 wong dodolan.

More

    WHY CHOOSE QUICK CNC

  • SuppliersSuppliers

    Jinan cepet-Fulltek CNC Machinery Co., Ltd. iku salah siji sing paling supplier CNC dalan ing China.
  • QualityQuality

    Banget technique pengecoran, kinerja produk kualitas dhuwur, sistem kontrol cerdas, inovasi dadi, energi-daya.
  • ServiceService

    tim layanan sawise-sales qualified lan ngalami kita wis ngadeg dening, siap kanggo ngawula ing 24 jam nalika ditemoni.
  • certificatecertificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-efektif.
  • Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-efektif.