Duwe pitakonan? Menehi kita telpon: + 86-15628788693 Sugeng cepet Cnc

Babagan awake dhewe

Used Mining Machinery & EQUIPMENT

Jinan cepet CNC Router Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, "Cepet-Fulltek" punika account tambahan kita kang dibangun ing 2012. Kita mproduksi lan ngekspor mesin CNC wiwit taun 2006. Our company locates ing zona develepment ekonomi Lingang ing Gaoxin distrik ing Jinan, ruang lantai pabrik luwih saka 15,000 kothak meter. We kudu luwih saka 280 buruh kalebu 25 perancang profesional, 35 ngalami sawise engineers layanan sale lan 20 wong dodolan.

More

Mesin Bintang

Panel Cutting & Drilling K4

  • Panel Cutting & Drilling K4
  • Drilling K3 horisontal

  • Drilling K3 horisontal
  • K6 Auto Load & mbongkar

  • K6 Auto Load & mbongkar
  • Auto Load & mbongkar ATC UC-481

  • Auto Load & mbongkar ATC UC-481
  • 5 Axis Heavy Duty K1313-5D

  • 5 Axis Heavy Duty K1313-5D
  • Heavy Duty Auto Tool Change UA-481

  • Heavy Duty Auto Tool Change UA-481
  • 4 Axis KH4A Auto Tool Ganti

  • 4 Axis KH4A Auto Tool Ganti
  • UC-481 Auto Tool Ganti

  • UC-481 Auto Tool Ganti
  • Mini Auto Tool Change K6090T

  • Mini Auto Tool Change K6090T
  • -->
    • SuppliersSuppliers

      Jinan cepet-Fulltek CNC Machinery Co., Ltd. iku salah siji sing paling supplier CNC dalan ing China.
    • QualityQuality

      Banget technique pengecoran, kinerja produk kualitas dhuwur, sistem kontrol cerdas, inovasi dadi, energi-daya.
    • ServiceService

      tim layanan sawise-sales qualified lan ngalami kita wis ngadeg dening, siap kanggo ngawula ing 24 jam nalika ditemoni.
    • certificatecertificate

      Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-efektif.
    WhatsApp Online Chat !